Cum apare numele ministrului Banicioiu in dosarul finului arestat pentru mita si santaj

Joi, 03 Septembrie 2015, ora 10:42
1122 citiri
Cum apare numele ministrului Banicioiu in dosarul finului arestat pentru mita si santaj
Foto: Facebook / Nicolae Banicioiu

Numele ministrului Sanatatii, Nicolae Banicioiu, apare in dosarul in care directorul Salii Polivalente din Capitala, finul sau, a fost arestat preventiv pentru luare de mita si santaj. Ministrul se arata socat de ilegalitatile comise de acesta si neaga orice implicare.

Astfel, in referatul procurorilor DNA din acest dosar apare deputatul PSD Bogdan Diaconu, apropiat al lui Nicolae Banicioiu, care sustine ca l-ar fi avertizat pe ministrul Sanatatii despre ilegalitatile comise de finul lui, informeaza Digi24.

"Si fata de Banicioiu, l-am facut, l-am facut in toate felurile si i-am spus: Nicule, vezi ca daca tu, tu ai probleme, o sa ai din cauza lu' acesta. Uite, a facut asta. O santajeaza pe femeia aia de acolo de un an de zile si nu ca stiu din auzite, ca m-am intalnit cu femeia si mi-a povestit, stiu cand Octav a venit la mine sa-mi propuna sa fiu asociat cu nevasta-sa pe carciuma ei... Ala ti-a folosit numele, ne infundam intr-un scandal cu totii", se arata in referatul ...citeste mai departe despre "Cum apare numele ministrului Banicioiu in dosarul finului arestat pentru mita si santaj" pe Ziare.com

#Banicioiu dosar DNA fin, #Banicioiu fin arestat Sala Polivalenta , #Stiri Guvern