Cristian Ghinea, consilier pentru afaceri europene al premierului: Cand Ciolos iti cere ceva, nu refuzi

Luni, 30 Noiembrie 2015, ora 13:33
1293 citiri
Cristian Ghinea, consilier pentru afaceri europene al premierului: Cand Ciolos iti cere ceva, nu refuzi
Foto: Facebook/Cristian Ghinea

Cristian Ghinea, membru al Consiliului Director al Centrului Roman de Politici Europene, a anuntat, luni, pe o retea sociala, ca a acceptat propunerea de a deveni consilier de stat pe afaceri europene la Cancelaria Guvernului.

"Schimbarea de job", asa cum se numeste si postarea lui Cristian Ghinea pe Facebook, se va intampla "in curand", propunerea fiind acceptata: "Premierul Dacian Ciolos mi-a propus sa fiu consilier de stat pe afaceri europene la Cancelaria Guvernului. Am acceptat si voi incepe activitatea acolo in curand".

Potrivit lui Cristian Ghinea, care afirma ca decizia a fost una "greu de luat", "Premierul are o abordare interesanta despre cum ar trebui sa lucreze ministerele, grupate tematic". In ceea ce priveste atributiile sale, acestea vor fi "in zona de urmarire a rolului Romaniei in UE si implementare a reformelor care decurg din acest rol".

In postarea online, Cristian Ghinea prezinta inceputurile Centrul Roman de Politici Europene (CRPE), povestind cum totul a... citeste mai departe despre "Cristian Ghinea (CRPE), consilier pentru afaceri europene al premierului: Cand Dacian Ciolos iti cere ceva, nu refuzi" pe Ziare.com

#Cristian Ghinea functie propus Ciolos, #Cristian Ghinea Centrul Roman Politici Europene, #Cristian Ghinea consilier stat afaceri europene , #Stiri Guvern