Cristian Busoi isi lanseaza proiectul de program: Accentul pe infrastructura, sanatate, educatie

Joi, 18 Februarie 2016, ora 16:45
1375 citiri
Cristian Busoi isi lanseaza proiectul de program: Accentul pe infrastructura, sanatate, educatie

Candidatul PNL la alegerile locale, Cristian Busoi, si-a lansat joi, in dezbatere publica, proiectul de program pentru Primaria Capitalei.

El a declarat ca singura solutie pentru bunastarea bucurestenilor este aplicarea in capitala a unui program liberal.

"Capitala noastra are nevoie de o administratie eficienta, coerenta si consecventa, pentru a recupera decalajul produs, timp de 25 de ani, de amatorism, lipsa de implicare si lucru facut de mantuiala. Aplicarea acestui program inseamna cresterea calitatii vietii pentru bucuresteni, prin servicii sociale performante, mediu de viata sanatos si sigur, dezvoltare economica, administratie publica performanta, dezvoltare urbana coerenta si identitate culturala. Impreuna cu echipa mea am identificat problemele, avem solutiile si ne asumam sa le implementam, cu seriozitate si responsabilitate", a declarat Cristian Busoi, potrivit unui comunicat de presa remis Ziare.com.

Iata ce prevede programul lui Cristian Busoi pentru ...citeste mai departe despre "Cristian Busoi isi lanseaza proiectul de program: Accentul pe infrastructura, sanatate, educatie" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Cristian Busoi proiecte Capitala, #Busoi proiect infrastructura sanatet , #Stiri Guvern