Cristian Busoi: Factura la caldura se poate ieftini cu 30%! Iata cum

Vineri, 12 Februarie 2016, ora 12:19
1177 citiri
Cristian Busoi: Factura la caldura se poate ieftini cu 30%! Iata cum

Fostele administratii ale capitalei au subventionat risipa si nu au luat nicio masura pentru a eficientiza functionarea operatorului de energie termica, RADET, si a furnizorului de energie termica, ELCEN, atrage atentia candidatul PNL la alegerile locale, Cristian Busoi. El subliniaza ca, prin eficientizarea functionarii RADET si ELCEN, factura la caldura a bucurestenilor se poate ieftini cu 30%.

"Factura la energie termica este o povara foarte mare pentru majoritatea bucurestenilor. Ea reprezinta, in prezent, peste 25% din salariul minim pe economie (peste 300 de lei poate insuma intretinerea pentru caldura si apa calda a unei familii care locuieste la bloc intr-un apartament cu doua camere).

De mai multi ani, bucurestenii primesc energie termica scumpa, pe care o platesc de doua ori, o data prin factura si inca o data indirect, prin bugetul primariei. Energia pe care o primesc provine dintr-un sistem de termoficare invechit, in care se pierde un sfert din totalul cantitatii de ...citeste mai departe despre "Cristian Busoi: Factura la caldura se poate ieftini cu 30%! Iata cum" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Cristian Bosoi factura caldura, #Cristian Bosoi primaria Capitalei , #Stiri Guvern