Coruptia Ucide: Klaus Iohannis a respectat Constitutia Mafiei

Luni, 09 Iulie 2018, ora 10:47
967 citiri
Coruptia Ucide: Klaus Iohannis a respectat Constitutia Mafiei
Foto: Facebook/Coruptia Ucide

Miscarea Coruptia Ucide a comentat, luni, decizia presedintelui Klaus Iohannis de a o revoca pe sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, acuzandu-l pe seful statului ca a "respectat Constitutia Mafiei".

"Purtatorul de cuvant al Administratiei Prezidentiale a anuntat ca presedintele Klaus Iohannis o demite pe sefa DNA, Laura Codruta Kovesi.

Art. 80 - Rolul Presedintelui

(2) Presedintele Romaniei vegheaza la respectarea Constitutiei si la buna functionare a autoritatilor publice.

Doar ca de data aceasta, Klaus a respectat Constitutia Mafiei", este mesajul transmis pe pagina de Facebook Coruptia Ucide.

Amintim ca purtatorul de cuvant al Administratiei Prezidentiale, Madalina Dobrovoschi, a anuntat, luni dimineata, ca presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de demitere a Laurei Codruta Kovesi din functia de sef al DNA.

Purtatorul de cuvant a subliniat ca Romania "este si trebuie sa ramana un stat de drept", in care deciziile Curtii Constitutionale "trebuie respectate si aplicate nu numai de presedintele Romaniei, ci si de majoritatea politica".

PSD, prima reactie la revocarea lui Kovesi: Si-au sacrificat un om de baza. Iohannis a chemat-o pe Puscalau sa-si asume. De-un penibil total!Cristian Preda: Presedintele a uitat sa-i multumeasca sefei DNA pentru tot ce a facut. Multumesc, LCK! ...citeste mai departe despre "Coruptia Ucide: Klaus Iohannis a respectat Constitutia Mafiei" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Kovesi revocata Iohannis, #Coruptia Ucide revocare Kovesi , #Stiri Guvern