Corespondenta de la Washington: Iohannis a laudat Romania si si-a asumat noi angajamente nucleare

Sambata, 02 Aprilie 2016, ora 01:41
1013 citiri
Corespondenta de la Washington: Iohannis a laudat Romania si si-a asumat noi angajamente nucleare
Foto: Administratia Prezidentiala

Presedintele Klaus Iohannis a participat, vineri, la Washington, la Summitul Securitatii Nucleare, ocazie cu care a subliniat realizarile pe care tara noastra le are in acest domeniu, adevarate motive de mandrie.

"Am transmis un mesaj cat se poate de clar din partea Romaniei: tara noastra e determinata si angajata in respectarea standardelor si obligatiilor in domeniul securitatii nucleare. (...)

Tara noastra aplica cele mai stricte reguli pentru gestionarea si manipularea materialelor nucleare, dar si in combaterea traficului ilicit cu aceste materiale si combaterea terorismului nuclear. (...) Avem o serie de realizari care trebuie recunoscute si asumate ca atare, si am folosit acest prilej pentru a le evidentia si reprezinta motive pentru a fi cu adevarat mandri de conduita noastra", a punctat seful statului, in conferinta de presa sustinuta dupa incheierea summitului, potrivit corespondentului Ziare.com la Washington.

Institutul de la Magurele, in lupta contra terorismului ...citeste mai departe despre "Corespondenta de la Washington: Iohannis a laudat Romania si si-a asumat noi angajamente nucleare" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Klaus Iohannis summit securitate nucleara, #Iohannis Romania terorism atomic nuclear , #Stiri Guvern