Consultarile de la Cotroceni pe tema Brexit au inceput. Iohannis: Sa cautam si sa gasim solutii pentru Romania

Luni, 04 Iulie 2016, ora 17:46
862 citiri
Consultarile de la Cotroceni pe tema Brexit au inceput. Iohannis: Sa cautam si sa gasim solutii pentru Romania
Foto: Digi24

Consultarile de la Palatul Cotroceni, convocate de presedintele Klaus Iohannis pe tema Brexit, au inceput, seful statului afirmand in deschiderea reuniunii ca trebuie gasite "cele mai bune solutii" pentru pozitionarea Romaniei fata de iesirea Regatului Unit din UE.

"Asa cum am promis ultima data cand ne-am intalnit in acest format, v-am invitat sa continuam discutia pe tema Brexit, sa cautam si sa gasim solutii pentru a pozitiona Romania cat se poate de bine", a spus Iohannis, in debutul consultarilor.

La Palatul Cotroceni prezenti premierul Dacian Ciolos, guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, presedintele PSD, Liviu Dragnea, copresedintii PNL Alina Gorghiu si Vasile Blaga, presedintele UDMR, Kelemen Hunor, copresedintele ALDE Daniel Constantin, presedintele UNPR, Valeriu Steriu, si liderul grupului minoritatilor din Camera Deputatilor, Varujan Pambuccian.

Singurul absent este Calin Popescu Tariceanu, care a anuntat ca are altceva in program.

La finalul reuniunii, presedintele ...citeste mai departe despre "Consultarile de la Cotroceni pe tema Brexit au inceput. Iohannis: Sa cautam si sa gasim solutii pentru Romania" pe Ziare.com

#Blaga consultari Iohannis Brexit, #Iohannis consultari partide Brexit , #Stiri Guvern