Basescu: Udrea mi-a spus de acuzatiile la adresa lui Coldea. Treaba cu Bercea si fratele meu, o inscenare

Duminica, 08 Februarie 2015, ora 12:21
1496 citiri
Basescu: Udrea mi-a spus de acuzatiile la adresa lui Coldea. Treaba cu Bercea si fratele meu, o inscenare
Foto: B1 Tv

Partidul Miscarea Populara isi alege, duminica, noua conducere, un congres marcat puternic de problemele sefei suspendate a formatiunii, Elena Udrea, care are pe numele sau trei cereri de arestare preventiva formulate de procurorii DNA.

Desi nu confirmase participarea, fostul presedinte al Romaniei Traian Basescu a ajuns la Palatul Parlamentului, unde are loc Congresul, cu putin timp inainte de inceperea lucrarilor.

Alegerea noii conduceri este, cel putin la acest moment, una predictibila, avand in vedere ca doar actualul presedinte interimar al PMP, Eugen Tomac, si-a anuntat candidatura.

Ziare.com va transmite, in format LIVE TEXT, principalele momente si declaratii de la Congresul PMP:

12:21 - "A aparut pe pesurse.ro ca am plecat de la Cotroceni cu 50 de dosare penale pe care mi le-ar fi dat SRI-ul. E o minciuna. Cum sa pleci cu dosare? Eu mi-am luat acum calculatoarele sa vad daca nu am in calculatoare documente secrete si sa le sterg ca e un lucru care trebuie facut la ...citeste mai departe despre "Basescu: Udrea mi-a spus de acuzatiile la adresa lui Coldea. Treaba cu Bercea si fratele meu, o inscenare - LIVE" pe Ziare.com

#Traian Basescu Miscarea Populara, #Congres PMP Eugen Tomac, #Elena Udrea PMP arestare , #Stiri Guvern