Condamnat la inchisoare, Severin acuza o farsa judiciara: Sa nu conteze pe lasitatea mea!

Miercuri, 24 Februarie 2016, ora 07:25
1003 citiri
Condamnat la inchisoare, Severin acuza o farsa judiciara: Sa nu conteze pe lasitatea mea!
Foto: Facebook/Adrian Severin

Fostul europarlamentar Adrian Severin, condamnat marti la inchisoare in scandalul "Sunday Times", a reactionat imediat la sentinta nefavorabila si a acuzat o farsa judiciara.

"Consider ca hotararea este monstroasa (sic!) nu doar in raport cu nevinovatia mea dovedita si pe care o sustin cu tarie in continuare dar si in raport cu ceea ce este de asteptat ca niste judecatori romani sa faca pentru a nu pune pe umerii Romaniei povara unei rusini nemeritate. Aceasta este o noua pata pe roba magistraturii noastre. Ceea ce a inceput printr-o farsa jurnalistica pare a se incheia printr-o farsa judiciara. Voi face apel si voi lupta pana la capat. Nimeni nu trebuie sa conteze pe lasitatea mea", a scris pe Facebook Adrian Severin.

Adrian Severin, condamnat la 3 ani si 3 luni de inchisoare cu executare

Fostul europarlamentar PSD a fost condamnat la trei ani si trei luni de inchisoare cu executare. Decizia instantei supreme nu este, insa, definitiva si poate fi atacata cu recurs.

Severin ...citeste mai departe despre "Condamnat la inchisoare, Severin acuza o farsa judiciara: Sa nu conteze pe lasitatea mea!" pe Ziare.com

#Adrian Severin condamnat inchisoare, #Adrian Severin reactie condamnare , #Stiri Guvern