Codul Silvic: Ponta acuza PNL de trafic de influenta, liberalii reactioneaza

Miercuri, 13 Mai 2015, ora 23:05
1023 citiri
Codul Silvic: Ponta acuza PNL de trafic de influenta, liberalii reactioneaza
Foto: Camera Deputatilor

Co-presedintele PNL Alina Gorghiu afirma ca Victor Ponta face declaratii "iresponsabile" cand ii acuza pe liberali ca au facut trafic de influenta pentru Codul Silvic si l-au dezinformat pe presedinte, iar Lucia Varga (foto), fost ministru al Mediului, respinge insinuarile facute de premier la adresa ei.

Reactiile au venit la scurt timp dupa ce Victor Ponta a declarat intr-o emisiune de televiziune ca unii liberali l-au dezinformat pe presedintele Iohannis in legatura cu noul Cod Silvic si au facut trafic de influenta in favoarea firmei austriece Holzindustrie Schweighofer.

Ponta, informat de servicii despre Codul Silvic? - "100% trafic de influenta"

"Inteleg ca dl Ponta face declaratii iresponsabile si sustine ca PNL a facut lobby in favoarea unei companii. Il invit sa faca sesizari la organele competente daca nu minte, in caz contrar, voi fi nevoita sa-l acuz ca favorizeaza infractori.

Altfel, limitarea exporturilor de materie prima si inlocuirea acesteia cu produsul ...citeste mai departe despre "Codul Silvic: Ponta acuza PNL de trafic de influenta, liberalii reactioneaza" pe Ziare.com

#Ponta trafic influenta PNL silvic, #Gorghiu Ponta cod SIlvic, #Lucia Varga trafic influenta silvic , #Stiri Guvern