Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

CNADNR revine la Transporturi. Ce alte schimbari a avizat guvernul

CNADNR revine la Transporturi. Ce alte schimbari a avizat guvernul


Guvernul a avizat revenirea CNADNR la Ministerul Transporturilor si a decis ca Departamentul pentru Proiecte de Infrastructura, Investitii Straine, Parteneriat Public-Privat si Promovarea Exporturilor sa isi restranga denumirea la Departamentul pentru Investitii Straine si Parteneriat Public-Privat.

Compania de Autostrazi si Drumuri Nationale (CNADNR) revine astfel la Ministerul Transporturilor, unde a functionat pana in ianuarie 2013, cand a fost trecuta in administrarea Departamentului pentru Proiecte de Infrastructura si Investitii Straine (DPIIS), condus atunci de Dan Sova.

Departamentul va putea infiinta si administra Unitati de Management al Proiectului (UMP) pentru proiecte de investitii, conform ordonantei privind structura noului Guvern.

Programul de sustinere si promovare a exporturilor va fi derulat de o alta structura nou-creata, Institutul Roman de Comert Exterior.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Mediafax
Articol citit de 860 ori