Clotilde Armand: Rasturnarea de situatie din Sectorul 1 arunca o lumina negativa asupra imaginii tarii

Luni, 06 Iunie 2016, ora 20:50
1451 citiri
Clotilde Armand: Rasturnarea de situatie din Sectorul 1 arunca o lumina negativa asupra imaginii tarii
Foto: Facebook/Clotilde Armand

Clotilde Armand, candidat al USB la Primaria sectorului 1, pune la indoiala corectitudinea procesului de numarare si inregistrare a voturilor in sectii, dupa ce, duminica noapte, fusese data invingatoare de exit-poll-uri, pentru ca luni sa afle ca in fata sa era candidatul PSD-UNPR, Daniel Tudorache.

Intr-un comunicat remis Ziare.com, Clotilde Armand a tinut sa multumeasca celor care au iesit la vot, afirmand ca aceasta este "prima forma de implicare in procesul de guvernare a comunitatii in care locuim".

Referindu-se la mesajele primite pana in prezent, candidatul la fotoliul de primar a spus: "Cele mai multe dintre aceste mesaje contin comentarii cu privire la rasturnarea scorului in favoarea dlui Dan Tudorache (PSD) in timpul noptii, dupa ce rezultatele partiale anuntate de BEC la ora 24.00 erau in favoarea candidaturii mele.

Aceasta rasturnare de ...citeste mai departe despre "Clotilde Armand: Rasturnarea de situatie din Sectorul 1 arunca o lumina negativa asupra imaginii tarii" pe Ziare.com

#Clotilde Armand numarare voturi, #Clotilde Armand contesta rezultate alegeri, #Clotilde Armand sector 1 Bucuresti, #Clotilde Armand USB, #Clotilde Armand voturi , #Stiri Guvern