Clotilde Armand, apel la ziaristi si replica pentru Cristoiu: Incercati sa fiti cat mai impartiali

Duminica, 12 Iunie 2016, ora 19:30
745 citiri
Clotilde Armand, apel la ziaristi si replica pentru Cristoiu: Incercati sa fiti cat mai impartiali
Foto: Facebook/Clotilde Armand

Clotilde Armand, candidata USB care a pierdut la mustata Primaria Sectorului 1 in fata PSD, a raspuns acuzatiilor presei din ultimele zile, intr-un selfie-video postat duminica pe pagina sa de Facebook.

Mai intai, Clotilde s-a referit la criticile primite pentru ca a mers saptamana trecuta la emisiunea "Sinteza Zilei" de la Antena 3, spunand ca mesajul USB trebuie sa ajunga la toata lumea, chiar daca "televiziunile sunt asa cum sunt".

"Mesajul nostru este impartial si trebuie auzit de toata lumea. Televiziunile sunt asa cum sunt si poate ca e datoria noastra sa le schimbam si pe acestea. Dar este important ca mesajul nostru de democratie, de transparenta, sa ajunga la toti.

Noi nu am facut niciun deal (intelegere - n.red) cu nicio televiziune, nici nu ne-a trecut prin cap asa ceva si nici nu ni s-a propus. Ceea ce incercam sa facem e sa ajungem la toti romanii si nu vrem in niciun caz dezbinarea electoratului", a spus Clotilde.

In continuare, aceasta a adresat o rugaminte ...citeste mai departe despre "Clotilde Armand, apel la ziaristi si replica pentru Cristoiu: Incercati sa fiti cat mai impartiali" pe Ziare.com

#Clotilde critici Antena 3, #Clotilde sot socru candidati , #Stiri Guvern