Clipul zilei: Ministrii din Cabinetul Ciolos prezinta pe YouTube masurile anti-birocratie din institutii

Duminica, 18 Septembrie 2016, ora 12:58
882 citiri
Clipul zilei: Ministrii din Cabinetul Ciolos prezinta pe YouTube masurile anti-birocratie din institutii
Foto: Facebook/Dacian Ciolos

Guvernul a postat un clip video de opt minute, pe Youtube, in care apar mai multi ministri, care vorbesc despre masurile de simplificare a birocratiei adoptate in institutiile pe care le conduc.

In clipul de pe YouTube apar ministrul de Interne, Dragos Tudorache, ministrul Finantelor Publice, Anca Dragu, Ministrul Muncii, Dragos Paslaru, ministrul delegat pentru Diaspora, Maria Ligor, ministrul delegat pentru consultare publica, Violeta Alexandru, si ministrul Agriculturii, Achim Irimescu.

Ministrul de Interne, Dragos Tudorache, este primul care apare in filmuletul postat pe canalul YouTube al Guvernului, el precizand ca mare parte din masurile de simplificare au fost adoptate de Guvern inca din luna iulie, prin Ordonanta de Urgenta.

"In primul rand, s-au eliminat taxele extrajudicare de timbru pentru cartea de identitate si cazierul judiciar. Cazierul nu mai e solicitat de la cetatean, ci de la institutiile care au nevoie de el, de la Politia Romana. S-a eliminat ...citeste mai departe despre "Clipul zilei: Ministrii din Cabinetul Ciolos prezinta pe YouTube masurile anti-birocratie din institutii" pe Ziare.com

#masuri debirocratizare, #reducere birocratie guvern Ciolos, #birocratie Romania, #clip masuri antibirocratie ministri Ciolos , #Stiri Guvern