Citu: Anuntul lui Dancila privind rectificarea bugetara dupa motiunea de cenzura e mita pe fata

Luni, 07 Octombrie 2019, ora 11:35
1092 citiri
Citu: Anuntul lui Dancila privind rectificarea bugetara dupa motiunea de cenzura e mita pe fata
Foto: Facebook/Florin Citu

Liderul senatorilor PNL, Florin Citu, critica anuntul premierului Viorica Dancila potrivit caruia Executivul va face o rectificare bugetara vineri, adica la o zi dupa motiunea de cenzura.

Florin Citu spune ca declaratia Vioricai Dancila este "mita pe fata".

"Nu trebuie sa ne mai ascundem aici. Este clar o mita, pe care Guvernul Viorica Dancila o promite. Deci cei care nu vor vota (motiunea) vor avea beneficiile vineri, la aceasta rectificare bugetara.

Este mita pe fata, pentru ca, daca ne uitam pe site-ul Ministerului Finantelor Publice, vedem ca nu este nicio informatie despre o rectificare bugetara, nimic si ar trebui pus in dezbatere publica acest lucru, bine, 30 de zile inainte, nu mai conteaza, legea la cei de la PSD nu este ceva de care sa se impiedice, dar aici avem clar un caz de mita pe fata", a declarat Florin Citu la RFI Romania.

Senatorul PNL observa ca s-a trecut "la nivelul doi", adica se promit bani direct de la bugetul statului.

"Am auzit acele zvonuri ca se cumpara cu bani cash voturi, dar acum vad ca se trece la nivelul doi si se promit bani de la buget, direct de la buget, pentru a ramane la guvernare acest Guvern toxic", a subliniat Florin Citu.

Citeste mai multe despre Florin Citu: Anuntul premierului Dancila privind rectificarea dupa motiune, mita pe fata pe RFI Romania

Premierul Viorica Dancila a anuntat ca rectificarea bugetara va fi aprobata vineri, cand Guvernul se va intruni in sedinta.

"Rectificarea bugetara va avea loc vineri. Vineri vom avea sedinta de Guvern, vom avea rectificarea bugetara si mai multe acte normative atat de asteptate in intreaga tara", a afirmat duminica prim-ministrul, la Husi.

Viorica Dancila s-a declarat convinsa ca motiunea de cenzura, care se va dezbate si vota joi in Parlament, nu va trece, sustinand ca se bazeaza pe responsabilitate parlamentarilor atat de la PSD, cat si de la alte partide politice, care isi dau seama ca este nevoie de stabilitate in tara.

Paul Stanescu: Motiunea pica. A vrut-o presedintele Iohannis, pentru care cel mai puternic contracandidat e Viorica DancilaLudovic Orban, ultimele calcule inainte de motiunea de cenzuraDaea, despre motiunea de cenzura: Nu am emotii, am ingrijorari. Sunt oameni "care nu le place munca"Liderii USR si PLUS stabilesc ce vor face daca pica motiunea de cenzuraDeputat PSD: Motiunea este la muchie de cutit. Nici PSD-ul nu poate sa asigure 233 de voturi, nici Opozitia ...citeste mai departe despre "Citu: Anuntul lui Dancila privind rectificarea bugetara dupa motiunea de cenzura e mita pe fata" pe Ziare.com

#motiune cenzura Guvern Dancila, #rectificare bugetara , #Stiri Guvern