Ciolos vine cu legea salarizarii pana la finalul mandatului: Oamenii vor vedea exact cum le vor creste salariile

Joi, 17 Noiembrie 2016, ora 19:28
939 citiri
Ciolos vine cu legea salarizarii pana la finalul mandatului: Oamenii vor vedea exact cum le vor creste salariile

Prim-ministrul Dacian Ciolos a declarat, joi seara, la TVR, ca obiectivul Guvernului este ca, inainte de a finaliza mandatul, sa se puna pe masa legea salarizarii unitare, el mentionand ca i-a cerut ministrului Muncii sa se gandeasca la o aplicatie prin care oricine, introducand unele date, sa afle evolutia salariului sau, in urmatorii ani.

Dacian Ciolos a aratat ca Executivul isi propune sa corecteze inechitatile si disfunctionalitatile din sistemul bugetar.

"Noi, de ani de zile vorbim de cresteri salariale procentuale si aceste cresteri ascund realitatea din multe domenii, unde, chiar daca spunem, cresc salariile din educatie, sanatate, la unii cresc cu 50%, la altii cu 30%, la altii cu 3 sau 4%", a mentionat el.

Ciolos a tinut sa precizeze ca o prioritate este realizarea bazei de date, pentru a sti realitatea din teren si metoda de calcul a salariilor, si in al doilea rind, cea mai buna modalitate, in functie de evolutia bugetara, pentru a mobiliza cat mai multe resurse, ...citeste mai departe despre "Ciolos vine cu legea salarizarii pana la finalul mandatului: Oamenii vor vedea exact cum le vor creste salariile" pe Ziare.com

#Ciolos legea salarizarii unitare , #Stiri Guvern