Ciolos suna adunarea: Schimbarea incepe cu fiecare dintre noi. Va invit sa va inscrieti in Platforma Romania 100

Miercuri, 10 Mai 2017, ora 12:45
1295 citiri
Ciolos suna adunarea: Schimbarea incepe cu fiecare dintre noi. Va invit sa va inscrieti in Platforma Romania 100
Foto: Facebook / Dacian Ciolos

Fostul premier Dacian Ciolos ii invita pe toti romanii care impartasesc aceleasi principii cu el si vor sa schimbe Romania in bine sa se inscrie in Platforma Romania 100, o miscare cetateneasca fondata impreuna cu cativa dintre cei mai apropiati colaboratori ai sai.

"Pentru a schimba Romania este nevoie de o implicare cetateneasca activa, masiva, de participarea cu resurse si vointa a cat mai multor oameni care impartasesc aceleasi principii si care contribuie impreuna la valorile si bunastarea comunitatii.

Credinta mea este ca schimbarea incepe cu fiecare dintre noi. Incepe cu puterea, coeziunea si energia echipelor. Ca societate, sunt sigur ca am depasit etapa incolonarii in spatele unui lider care sa fie urmat neconditionat.

In ultimele luni am primit mii de mesaje in care ne-ati cerut o implicare activa in viata publica si politica din Romania. V-am spus ca facem lucrurile... ardeleneste 😉, le facem temeinic si, mai ales, lucram in echipa.

Azi, mai facem un pas: va invitam sa va inscrieti in Platforma Romania 100 - o miscare cetateneasca, dinamica, deschisa, un proiect pe termen lung, care va aduna si pune in valoare energiile pozitive ale tarii.

Va invit sa veniti alaturi de noi, sa va alaturati echipei Platformei Romania 100. Va invit sa schimbam Romania. Impreuna!", a postat, miercuri, pe Facebook Dacian Ciolos.

Conform comunicatului oficial postat pe site-ul Platforma Romania 100, aceasta este "o organizatie deschisa, care isi are radacinile in valorile si principiile Manifestului Romania 100 propus partidelor politice de fostul premier Dacian Ciolos in toamna anului 2016".

Printre membrii fondatori ai Platformei se afla si multi colegi din Cabinetul condus de Dacian Ciolos, printre care fostii ministri Dragos Pislaru, Dragos Tudorache, Cristian Ghinea, Raluca Pruna, Vlad Voiculescu, Violeta Alexandru, precum si deputatii USR Catalin Drula sau Claudiu Nasui.

In Manifestul care sta la baza acestei initiative sunt enumerate 10 principii, printre care promovarea luptei anti-coruptie si a unei clase politice responsabile, dar si a unei economii competitive, a unei educatii solide si a intaririi relatiei cu UE si NATO.

C.B. ...citeste mai departe despre "Ciolos suna adunarea: Schimbarea incepe cu fiecare dintre noi. Va invit sa va inscrieti in Platforma Romania 100" pe Ziare.com

#Ciolos Platforma 100 , #Stiri Guvern