Ciolos spune ca autostrazile au fost un succes pentru Guvernul sau: O sa vedeti anul viitor

Duminica, 04 Decembrie 2016, ora 17:43
885 citiri
Ciolos spune ca autostrazile au fost un succes pentru Guvernul sau: O sa vedeti anul viitor
Foto: Arhiva Ziare.com

Premierul Dacian Ciolos a declarat ca, pentru Guvern, capitolul infrastructurii si al autostrazilor a fost un "succes". Prim-ministrul a mentionat ca Executivul nu a avut ca obiectiv "inaugurari" de kilometri, avand in vedere ca, in 2015, la venirea actualului Cabinet, multe santiere erau blocate, iar situatia s-a remediat intre timp.

Intrebat daca, din punctul de vedere al infrastructurii si al kilometrilor de autostrada, poate spune ca Guvernul a inregistrat un esec, Ciolos a infirmat.

"La autostrazi, eu as spune ca e un succes. (...) Nu acesta a fost obiectivul (kilometri de autostrada inaugurati - n.red.) si nu aveam cum, iar asta trebuie sa fie clar pentru toata lumea. Autostrazile nu le faci pentru ca ai un an de zile un ministru bun sau o echipa foarte dinamica. Daca noi nu am avut proiecte pe care sa se lucreze in anii trecuti, nu aveam cum sa inauguram anul asta. O ...citeste mai departe despre "Ciolos spune ca autostrazile au fost un succes pentru Guvernul sau: O sa vedeti anul viitor" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Ciolos autostrazi, #Ciolos infrastructura , #Stiri Guvern