Ciolos renunta la un punct din programul de guvernare: Adaptam in functie de discutiile cu partidele

Luni, 16 Noiembrie 2015, ora 18:46
677 citiri
Ciolos renunta la un punct din programul de guvernare: Adaptam in functie de discutiile cu partidele
Foto: Realitatea TV

Comasarea alegerilor nu va mai figura in programul de guvernare prezentat marti in Parlament, a declarat premierul desemnat, Dacian Ciolos, adaugand ca documentul programatic va fi adaptat in functie de discutiile finale pe care le poarta cu grupurile politice.

"Programul de guvernare are o parte fixa, care este cea constituita din acele 12 prioritati pe care ni le asumam direct, ca atare. Si are o parte - in stadiul actual adaptabila, pentru ca ministrii se duc in comisiile de specialitate, eu am discutii cu grupurile politice.

Si asa cum v-am spus, in perioada urmatoare, o sa venim cu proiecte mai concrete pe fiecare sector in parte in functie si de sustinerea pe care o putem constata. Da, o sa fie scoasa (varianta cu comasarea alegerilor - n.red.). Deci programul de guvernare va fi adaptat in functie de aceste discutii", a explicat premierul desemnat, luni, la Parlament.

El a aratat ca a elaborat un program de guvernare in patru zile, fara sa aiba ministri la dispozitie cu ...citeste mai departe despre "Ciolos renunta la un punct din programul de guvernare: Adaptam in functie de discutiile cu partidele" pe Ziare.com

#Ciolos comasarea alegerilor, #comasarea alegerilor program guvernare, #comasare alegerilor premier Ciolos , #Stiri Guvern