Ciolos reactioneaza dupa ce motiunea anti-Pruna a fost adoptata: Trebuie sa isi continue activitatea

Marti, 18 Octombrie 2016, ora 20:09
707 citiri
Ciolos reactioneaza dupa ce motiunea anti-Pruna a fost adoptata: Trebuie sa isi continue activitatea
Foto: Facebook/Dacian Ciolos

Purtatorul de cuvant al Guvernului, Liviu Iolu, a declarat, marti, ca Dacian Ciolos o sustine in continuare pe Raluca Pruna pentru postul de ministru al Justitiei, deoarece motiunea simpla impotriva acesteia, adoptata de catre Camera Deputatilor, a vizat doar declaratii ale sale, nu si actiuni concrete sau lipsa acestora.

Prim-ministrul considera ca parlamentarii au dorit, prin aceasta motiune, sa isi clarifice anumite declaratii ale Ralucai Pruna - facute intr-un context mai larg, legat de investitiile financiare in Justitie - si nu au avut obiectii de fond asupra mandatului sau obiectivelor asumate, a mentionat Iolu.

"Premierul considera ca doamna ministru a fost chemata in Parlament nu pentru ceea ce a facut sau pentru ceea ce nu a facut in domeniul pe care il gestioneaza, ci pentru ceea ce a spus", a aratat purtatorul de cuvant al Executivului.

El a adaugat ca premierul a luat nota de motiunea simpla si de pozitiile exprimate de partidele ...citeste mai departe despre "Ciolos reactioneaza dupa ce motiunea anti-Pruna a fost adoptata: Trebuie sa isi continue activitatea" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Ciolos sustine Pruna, #Ciolos motiune Pruna , #Stiri Guvern