Ciolos pune lucrurile la punct: Nu se pune problema de negociere a intrarii in USR. Sa nu foloseasca numele meu!

Joi, 23 Martie 2017, ora 10:02
874 citiri
Ciolos pune lucrurile la punct: Nu se pune problema de negociere a intrarii in USR. Sa nu foloseasca numele meu!
Foto: captura video Digi 24

Telenovela "Dacian Ciolos in USR" pare ca s-a incheiat, dupa ce fostul prim-ministru a subliniat clar ca nu s-a pus problema sa intre in formatiunea condusa de Nicusor Dan.

Totdata, fostul comisar european pentru Agricultura i-a transmis deputatului USR ca "ar fi bine" sa nu se mai foloseasca de numele sau si sa isi rezolve problemele din partid.

"I-am spus deja domnului Nicusor Dan de o saptamana ca nu se pune problema de negociere a intrarii lui Ciolos in USR si nu asta a fost problema de la inceput! Ei trebuie sa isi rezolve problemele interne din partid si ar fi bine sa nu foloseasca numele meu", a spus Ciolos, citat de Digi 24.

De aproape doua saptamani s-a discutat intens despre o posibila intrare a lui Dacian Ciolos in USR.

Fostul sef de cabinet al lui Ciolos, Alin Mituta, a spus in urma cu exact o saptamana, ca intrarea fostului premier in USR nu mai e de actualitate: "Presedintele USR a spus foarte clar ca Dacian Ciolos nu este binevenit in partid".

Apoi, Nicusor Dan a tinut sa faca unele precizari, subliniind ca, in cadrul USR, inca se doreste intrarea fostului premier in partid, dar a si prezentat argumentele impotriva intrarii lui Ciolos in USR.

Marti, presedintele USR a mentionat ca Dacian Ciolos a fost invitat in partid si, "daca accepta, poate candida la orice functie, la congres".

In cele din urma, miercuri, vorbind despre o eventuala candidatura a lui Dacian Ciolos la sefia USR, Nicusor Dan a mentionat ca "orice competitie este benefica". ...citeste mai departe despre "Ciolos pune lucrurile la punct: Nu se pune problema de negociere a intrarii in USR. Sa nu foloseasca numele meu!" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Dacian Ciolos intrare USR, #Ciolos Nicusor Dan USR, #Nicusor Dan Ciolos intrare USR , #Stiri Guvern