Ciolos povesteste ce semnal a primit de la partidele pro-ruse de la Chisinau

Duminica, 28 August 2016, ora 10:36
839 citiri
Ciolos povesteste ce semnal a primit de la partidele pro-ruse de la Chisinau
Foto: Facebook/Dacian Ciolos

Premierul Dacian Ciolos a declarat ca, in cursul vizitei la Chisinau, a primit semnale inclusiv de la partidele considerate pro-ruse, conform carora acestea nu ar dori intreruperea parcursului european al Republicii Moldova.

"Romania va continua sa ramana un sustinator nu doar al parcursului european al Republicii Moldova, ci al parcursului democratic si reformist din Republica Moldova. Tocmai acesta a fost si obiectivul intalnirii mele si cu partidele din opozitie, pentru a transmite acest mesaj, cu argumente: de ce din punctul nostru de vedere e nevoie ca in Republica Moldova sa continue reformele.

Republica Moldova are un interes pragmatic sa continue legatura cu UE. Nu e vorba doar de un interes, de o abordare politica. Sigur, acum nu stiu cat de credibile pot sa fie sau nu aceste afirmatii, inclusiv de la partide din opozitie - asa-zis pro-ruse - am avut semnale ca nu isi doresc intreruperea parcursului european al Republicii Moldova", a declarat premierul, duminica, la ...citeste mai departe despre "Ciolos povesteste ce semnal a primit de la partidele pro-ruse de la Chisinau" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Dacian Ciolos Moldova, #Dacian Ciolos Chisinau , #Stiri Guvern