Ciolos nu vrea sa fie premier si dupa 2016: Imi cunosc limitele si competentele

Duminica, 22 Noiembrie 2015, ora 22:03
677 citiri
Ciolos nu vrea sa fie premier si dupa 2016: Imi cunosc limitele si competentele
Foto: Digi 24

Premierul Dacian Ciolos a sustinut, duminica seara, ca nu si-a propus sa ramana premier si peste un an de zile si ca nici nu are de gand sa se inscrie in vreun partid politic sau sa infiinteze vreunul.

Intrebat, in timpul unui interviu de la Digi 24, daca intentioneaza sa ramana premier si dupa 2016, premierul a raspuns: "Nu asta e ambitia mea. Am primit un mandat de un an de zile. Am evitat sa fac politica pentru ca imi cunosc limitele si competentele si ma implic acolo unde pot sa aduc un plus".

Dacian Ciolos: Guvernul are instrumente directe, putem face schimbari pe care nu le vrea clasa politica

Seful Executivului a precizat ca nici intrarea intr-un partid politic sau infiintarea unuia nu se afla printre preocuparile sale.

"Nu ma preocupa. Nu pentru asta am venit. Nu pentru a-mi crea un partid politic sau pentru a intra intr-un partid politic, ci pentru ca presedintele mi-a dat un mandat si am simtit ca putem sa facem echipa. Sa facem in asa fel incat dupa 2016 sa se... citeste mai departe despre "Ciolos nu vrea sa fie premier si dupa 2016: Imi cunosc limitele si competentele" pe Ziare.com

#Ciolos premier 2016, #Ciolos infiintare partid, #Ciolos intrare partid , #Stiri Guvern