Ciolos nu vrea ca pamantul sa fie dat strainilor: Vindeti o resursa pe care nu o mai puteti aduce inapoi

Luni, 21 Martie 2016, ora 18:40
1101 citiri
Ciolos nu vrea ca pamantul sa fie dat strainilor: Vindeti o resursa pe care nu o mai puteti aduce inapoi
Foto: Facebook/Dacian Ciolos

Premierul Dacian Ciolos a declarat, luni, ca nu este de acord ca terenurile sa fie vandute cetatenilor straini pentru ca, in opinia sa, pamantul trebuie valorificat de comunitatile locale.

"S-a tot vorbit de vanzarea pamantului la straini. Vreau sa va spun un mesaj foarte clar: nici eu nu imi doresc ca pamantul sa fie vandut la straini, imi doresc ca pamantul sa fie utilizat de comunitatile locale, pentru ca e o resursa pe care greu o puteti obtine din alta parte, nu puteti practic sa o obtineti din alta parte.

Daca o pierdeti, odata ce ati renuntat la o astfel de resursa, cu greu puteti s-o obtineti inapoi. Insa, oricate legi am da noi la nivel national pentru a legifera vanzarea pamantului catre straini, nu pot aceste legi sa inlocuiasca dorinta dvs., a proprietarilor de a vinde sau nu pamantul, de a-l vinde sau a-l valorifica la nivel local", a spus Ciolos, la prezentarea programului de masuri pentru dezvoltarea clasei de mijloc la sate.

Pamantul fertil al Romaniei ajunge ...citeste mai departe despre "Ciolos nu vrea ca pamantul sa fie dat strainilor: Vindeti o resursa pe care nu o mai puteti aduce inapoi" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Ciolos vanzare pamant straini, #romani vanzare pamant straini, #vanzare pamant straini , #Stiri Guvern