Ciolos: Nu o lege decide ce este sau nu plagiat. Ceva nou nu inseamna sa traduci

Luni, 03 Octombrie 2016, ora 10:51
798 citiri
Ciolos: Nu o lege decide ce este sau nu plagiat. Ceva nou nu inseamna sa traduci
Foto: Arhiva Ziare.com

Premierul Dacian Ciolos considera ca "formarea doctorala este una de elita, nu o fabrica de diplome pentru a promova in functii".

Seful Executivului a fost prezent, luni, la deschiderea anului universitar la UMF "Iuliu Hatieganu" din Cluj, unde a mai spus ca sunt necesare masuri pentru recredibilizarea sistemului de educatie doctorala, avand in vedere "problema plagiatelor".

"Mai avem lucruri de facut pentru a intari credibilitatea sistemului educational. Dincolo de formarea profesionala a studentilor, ma refer la sistemul doctoral care are nevoie de credibilitate.

Nu ma refer la educatia doctorala din sistemul medical, dar cred ca e nevoie de masuri drastice in formarea doctorala la nivel general pentru a nu compromite ce se face bun. Cu aceasta problema a plagiatelor, sistemul doctoral are imaginea afectata, daca nu luam masuri drastice. Trebuie sa fie clar pentru toata lumea ca formarea doctorala este una de elita, nu o fabrica ...citeste mai departe despre "Ciolos: Nu o lege decide ce este sau nu plagiat. Ceva nou nu inseamna sa traduci" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Ciolos plagiate, #Ciolos doctorat , #Stiri Guvern