Ciolos: Nu ma inscriu intr-un partid, nu imi fac un partid si nu candidez la alegeri

Miercuri, 31 August 2016, ora 22:10
3059 citiri
Ciolos: Nu ma inscriu intr-un partid, nu imi fac un partid si nu candidez la alegeri
Foto: Facebook/Dacian Ciolos

Premierul Dacian Ciolos a declarat, miercuri, ca in mod cert nu va intra intr-un partid politic, nu va infiinta o formatiune si nici nu va candida la parlamentare.

Totusi, spune premierul, si-a incurajat ministrii care vor sa faca politica sa se implice, pentru a continua proiectele.

"Eu am mai spus in vreo doua, trei randuri, cu toate ca vad ca tot apar speculatii, indiferent de ce spune e. De asta ma intreb daca mai are rost sa spun vreun lucru, pentru ca oricum speculatiile vor continua si daca eu va repet ca nu ma inscriu intr-un partid politic, nu imi fac un partid si nu candidez la alegerile din acest an", a spus Ciolos la TVR.

Intrebat daca ar accepta sa fie in continuare premier, in cazul in care ar fi propus, Ciolos nu a dorit sa comenteze posibilitatea: "Nici nu interpretez un 'daca' sau un 'parca'".

Ciolos a explicat ca stie ca aceste speculatii privind candidatura sa au pornit de la declaratii facute de unii dintre membrii echipei sale, dar a ...citeste mai departe despre "Ciolos: Nu ma inscriu intr-un partid, nu imi fac un partid si nu candidez la alegeri" pe Ziare.com

#Dacian Ciolos alegeri parlamentare , #Stiri Guvern