Ciolos: Nimeni, niciodata, nu va mai putea guverna pe ascuns in #Romania

Duminica, 05 Februarie 2017, ora 22:25
4738 citiri
Ciolos: Nimeni, niciodata, nu va mai putea guverna pe ascuns in #Romania
Foto: Realitatea TV

"Nimeni, niciodata, nu va mai putea guverna pe ascuns in #Romania", spune fostul premier Dacian Ciolos, impresionat de magnitudinea manifestatiilor din aceasta seara din intreaga tara.

"Sute de mii de romani au iesit in strada pentru apararea democratiei, a statului de drept, pentru o justitie puternica si pentru o societate bazata pe valori.

Sute de mii de romani cer o Romanie cinstita, deschisa, europeana.

Sute de mii de romani cer o altfel de guvernare: onesta, transparenta, numai in slujba cetatenilor.

Aceste zile nu sunt numai despre abrogarea unei ordonante de urgenta, ci despre o societate matura care spune stop minciunii si populismului.

Nu sunt numai despre o lege pusa pe hartie, ci despre moralitate si despre constiinta colectiva, despre viitorul nostru ca natie.

In aceasta seara, sute de mii de romani lumineaza sufletul tarii.

Ne-am plans de multe ori ca imaginea Romaniei perceputa in afara nu reflecta ceea ce suntem. Azi, datorita celor care au iesit in strada sa apere valori morale, cei din afara vad adevarata Romanie. ", a scris pe Facebook Dacian Ciolos alaturi de o poza care infatiseaza momentul unic de la ora 21:00 cand protestatarii si-au aprins la unison lanternele telefoanelor si Piata Victoriei s-a luminat.

Urmareste LIVE desfasurarea protestelor din aceasta seara la care participa jumatate de milion de romani

B.B. ...citeste mai departe despre "Ciolos: Nimeni, niciodata, nu va mai putea guverna pe ascuns in #Romania" pe Ziare.com

#Ciolos proteste , #Stiri Guvern