Ciolos modifica programul de guvernare: Standarde ISU in scoli, alegeri corecte, mai multi sportivi la JO

Marti, 17 Noiembrie 2015, ora 11:41
863 citiri
Ciolos modifica programul de guvernare: Standarde ISU in scoli, alegeri corecte, mai multi sportivi la JO
Foto: Facebook/Dacian Ciolos

Premierul desemnat Dacian Ciolos a depus, marti, in Parlament, o varianta modificata si largita a programului de guvernare, care prevede, printre altele, asigurarea standardelor ISU in scoli, alocarea unui procent de 2% din PIB Apararii, dar si asigurarea desfasurarii corecte a alegerilor.

Ce contine programul de guvernare al lui Dacian Ciolos - document (Video)

Astfel, potrivit noului program de guvernare, obtinut de Mediafax, Guvernul Ciolos renunta la intentia de a "intari" legislatia privind incompatibilitatile, noua formula vorbind doar despre "aplicarea stricta" a legislatiei in vigoare.

Modificari sunt si in privinta Educatiei. Principala modificare se refera la "inceperea procesului de aducere a tuturor scolilor la standarde minimale de functionare si garantare a sigurantei (autorizatii ISU, autorizatii sanitare, preventie prin pregatirea pentru situatii de urgenta) ".

Guvernul vrea si "continuarea procesului de elaborare a unui nou curriculum si asigurarea ...citeste mai departe despre "Ciolos modifica programul de guvernare: Standarde ISU in scoli, alegeri corecte, mai multi sportivi la JO" pe Ziare.com

#program guvernare dacian ciolos, #program guvernare Ciolos modificat , #Stiri Guvern