Ciolos isi face asociatie: Oamenii cand aud de politica se gandesc la coruptie, interese de grup

Joi, 05 Ianuarie 2017, ora 14:32
1589 citiri
Ciolos isi face asociatie: Oamenii cand aud de politica se gandesc la coruptie, interese de grup
Foto: Facebook/Cristian Ghinea

Fostul premier Dacian Ciolos a avut, joi, dupa ce a plecat de la Guvern, o intalnire cu liderii USR, in frunte cu Nicusor Dan.

Desi au existat speculatii ca Ciolos ar urma sa se inscrie in USR, fostul premier a negat aceste zvonuri, anuntand, in schimb, ca va infiinta o asociatie prin care sa promoveze principiile si valorile din Platforma Romania100.

"Intentia mea e sa raman in continuare implicat in viata publica, sa promovez principiile din platforma. Eu intentionez sa am discutii cu mai multi dintre fostii colaboratori. O sa fac o structura asociativa care sa fie activa public si care sa promoveze valorile Platformei Romania 100. Va fi o asociatie", le-a spus Ciolos jurnalistilor dupa intalnirea cu liderii USR.

Intrebat daca se va inscrie totusi intr-un partid politic, Ciolos a spus ca nu poate sa excluda, dar va analiza in perioada urmatoare toate optiunile.

"Urmeaza sa vad in perioada urmatoare care e modalitatea cea mai buna ca eu ca persoana sa fiu eficient in viata... citeste mai departe despre "Ciolos isi face asociatie: Oamenii cand aud de politica se gandesc la coruptie, interese de grup" pe Ziare.com

#Dacian Ciolos intalnire Nicusor Dan USR, #Dacian Ciolos asociatie ONG , #Stiri Guvern