Ciolos isi asuma guvernarea cu PNL si USR: Nicusor Dan nu exclude sa aiba ministri in viitorul guvern

Vineri, 02 Decembrie 2016, ora 20:51
898 citiri
Ciolos isi asuma guvernarea cu PNL si USR: Nicusor Dan nu exclude sa aiba ministri in viitorul guvern
Foto: Arhiva/Ziare.com

Liderul USR, Nicusor Dan, a declarat, vineri, la Suceava, ca in conditiile in care, in urma alegerilor, va exista o majoritate care sa sustina un Guvern Ciolos, USR nu va propune ministri, dar nici nu va respinge numirea membrilor sai in Executiv.

Nicusor Dan a spus intr-o conferinta de presa organizata la Suceava ca daca va exista, in urma alegerilor parlamentare, o majoritate in Parlament care il sustine pe Dacian Ciolos, USR nu va face nicio alianta cu partidele care sustin aceasta formula de guvern, ci va negocia direct cu Dacian Ciolos.

"Nu vom face alianta cu niciunul dintre partidele care il sustin pe Dacian Ciolos si vom negocia exclusiv cu primul ministru. Vom negocia pe program, astfel incat elemente din programul nostru sa fie in programul de guvernare cu termene de realizare", a spus Nicusor Dan.

El a mentionat ca USR nu va solicita posturi de ministri sau secretari de stat, dar nici nu va refuza nominalizarea unor membri USR in astfel de functii, daca propunerea ...citeste mai departe despre "Ciolos isi asuma guvernarea cu PNL si USR: Nicusor Dan nu exclude sa aiba ministri in viitorul guvern" pe Ziare.com

#Nicusor Dan ministri viitor guvern Ciolos, #Nicusor Dan USR aliante, #Nicusor Dan negocieri Ciolos viitor guvern , #Stiri Guvern