Ciolos, intalniri la Bruxelles cu Juncker si alti oficiali, cu binecuvantarea lui Grindeanu

Luni, 20 Martie 2017, ora 11:39
1073 citiri
Ciolos, intalniri la Bruxelles cu Juncker si alti oficiali, cu binecuvantarea lui Grindeanu
Foto: site Guvern (Arhiva)

Fostul premier Dacian Ciolos pleaca, luni, la Bruxelles, unde are programate o serie de intalniri cu mai multe oficialitati, printre care presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, si vicepresedintele Valdis Dombrovskis, responsabil pentru moneda euro si dialogul social, in contextul dezbaterilor lansate de Comisia Europeana pe tema posibilelor scenarii privind viitorul Uniunii Europene.

Ciolos a discutat inainte de a pleca si cu prim-ministrul Sorin Grindeanu despre vizita si despre subiecte de interes de sustinut in cadrul intrevederilor, au precizat surse apropiate fostului premier.

Dacian Ciolos se va afla la Bruxelles, in perioada 20-24 martie 2017.

Pentru luni, Ciolos are programate patru intrevederi cu comisari europeni: presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, vicepresedintele Valdis Dombrovskis, responsabil pentru moneda Euro si dialogul social, si cu comisarii europeni Phil Hogan si Johannes Hahn, responsabili pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala, respectiv Politica europeana de vecinatate.

Marti, fostul prim-ministru va avea intalniri cu presedintele Partidului Popular European, Joseph Daul si cu comisarul european pentru Politici climatice si energie, Miguel Arias Canete.

Miercuri, Dacian Ciolos se intalneste cu presedintele Parlamentului European, Antonio Tajani, cu prim-vicepresedintele CE, Frans Timmermans, cu vicepresedintele CE, Jyrki Katainen si cu comisarul Gunter Ottinger, responsabil pentru buget si resurse umane.

De asemenea, in ultimele doua zile ale vizitei, Ciolos are prevazute o serie de reuniuni cu organizatii neguvernamentale de la Bruxelles si cu inalti functionari europeni.

Iohannis: PNL va reveni in forta pe scena politica. Astept ca Dacian Ciolos sa spuna ce doreste sa facaFotografia zilei: Dacian Ciolos, viralizat in blugi la low-cost ...citeste mai departe despre "Ciolos, intalniri la Bruxelles cu Juncker si alti oficiali, cu binecuvantarea lui Grindeanu" pe Ziare.com

#Ciolos vizita Bruxelles Juncker , #Stiri Guvern