Ciolos il ironizeaza pe Dragnea: Nu ne vindem tara la straini, doar cumparam intalniri cu ei

Vineri, 03 Noiembrie 2017, ora 14:39
899 citiri
Ciolos il ironizeaza pe Dragnea: Nu ne vindem tara la straini, doar cumparam intalniri cu ei
Foto: captura video site Guvern (Arhiva)

Fostul premier Dacian Ciolos il ironizeaza pe Liviu Dragnea, afirmand ca partidul lui a trecut de la sloganul "Nu ne vindem tara la straini" la o noua faza, in care "cumpara intalniri" peste hotare.

Reactia a venit pe Facebook, la scurt timp dupa ce RISE Project a dezvaluit ca PSD a platit, in acest an, unei firme de lobby politic din SUA 100.000 de dolari pentru a promova "uriasa personalitate" a lui Liviu Dragnea, in ciuda faptului ca partidul a acumulat o datorie record, iar in septembrie ii bateau creditorii la usa.

"In caz ca e adevarat, s-ar inscrie la categoria 'Nu ne vindem tara la straini'. Doar cumparam intalniri cu ei!

O spun cu amuzament, pentru ca anul trecut cand aveam intalniri 'gratis' cu sefi de guvern pentru a incerca sa prezint Romania intr-o lumina pozitiva cu argumente, unii oameni chiar credeau astfel de povesti cu 'vandutul' tarii spuse de cei care acum se pare ca trebuie sa scoata bani din buzunar pentru a fi primiti", a comentat pe Facebook Dacian Ciolos.

Fostul premier tehnocrat Dacian Ciolos a efectuat o vizita oficiala in luna mai a anului trecut in SUA, fiind primit de vicepresedintele de la acea vreme, Joe Biden (foto). De asemenea, Dacian Ciolos a avut numeroase alte intalniri oficiale peste hotare, la cel mai inalt nivel, printre cei cu care a discutat fiind si fostul presedinte al Frantei Francois Hollande.

Ciolos pleaca in SUA: Cu ce oficiali americani se va intalni premierulMesajul lui Dacian Ciolos dupa intalnirea cu Joe Biden, vicepresedintele SUA (Video)

Jurnalistii de la RISE Project au prezentat, vineri, documente oficiale preluate de pe site-ul Ministerului american de Justitie din care reiese explicit ca PSD a platit 100.000 de dolari pentru o campanie de lobyy in favoarea lui Liviu Dragnea in SUA.

Banii au fost achitati in 4 transe, dintre care doua in luna octombrie, la solicitarea unui social-democrat care a cerut sprijin firmei americane de lobby cu care s-a incheiat contractul pentru ca Liviu Dragnea, catalogat ca fiind o "uriasa personalitate", sa beneficieze de intalniri la nivel inalt in SUA.

Intrebat de jurnalisti, Liviu Dragnea a sustinut ca nu stie nimic despre asa ceva, ba chiar s-a interesat la partid, unde i s-a spus ca "PSD nu are niciun contract cu nicio firma de lobby si nu a platit niciun leu".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Ciolos Dragnea PSD lobby SUA, #Dragnea bani lobby SUA , #Stiri Guvern