Ciolos ii raspunde lui Dragnea: Rezolvam probleme pe care nu le-am creat noi. Vom modifica Codul Fiscal

Joi, 11 August 2016, ora 12:19
1277 citiri
Ciolos ii raspunde lui Dragnea: Rezolvam probleme pe care nu le-am creat noi. Vom modifica Codul Fiscal
Foto: Ziare.com

Prim-ministrul Dacian Ciolos a reactionat, joi, dupa ce miercuri Liviu Dragnea l-a caracterizat drept "violent" si "obraznic" si a lasat sa se inteleaga ca guvernul tehnocrat este foarte aproape de a se confrunta cu prima motiune de cenzura.

Nemultumirea invocata de seful PSD, inclusiv joi dimineata, inainte de intalnirea cu presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a fost legata de modificarile aduse Codului Fiscal, respectiv "nedreptatile facute veterenilor de razboi si persoanelor cu handicap".

In replica, Ciolos sustine ca guvernul sau rezolva problemele create de guvernarea anterioara.

"Guvernul nu a modificat nimic prin hotarare de guvern, ci a clarificat lucrurile scrise in Codul Fiscal. Asa cum am facut de nenumarate ori, rezolvam problemele care ne apar in cale, probleme pe care nu le-am creat noi.

Vom modifica Codul Fiscal gandit si promovat de guvernul precedent si vom corecta aceasta nedreptate facuta veteranilor si familiilor lor. Lucrurile sunt clare ...citeste mai departe despre "Ciolos ii raspunde lui Dragnea: Rezolvam probleme pe care nu le-am creat noi. Vom modifica Codul Fiscal" pe Ziare.com

#Dacian Ciolos raspuns Dragnea, #Ciolos veterani Dragnea, #Cod Fiscal veterani, #Ciolos motiune de cenzura, #Liviu Dragnea motiune de cenzura , #Stiri Guvern