Ciolos ii da replica lui Dragnea: "Gaura" in buget nu exista. PSD isi acopera promisiunile mincinoase cu diversiuni

Luni, 09 Ianuarie 2017, ora 10:52
1200 citiri
Ciolos ii da replica lui Dragnea: "Gaura" in buget nu exista. PSD isi acopera promisiunile mincinoase cu diversiuni
Foto: Facebook/Dacian Ciolos

Fostul premier Dacian Ciolos afirma ca "gaura" in buget invocata de Liviu Dragnea nu exista si acuza PSD ca "isi acopera nerealizarile si promisiunile mincinoase cu diversiuni si propaganda".

Ciolos ii transmite un mesaj direct liderului PSD: "Bugetul tarii nu este un sac fara fund si nici nu poate fi administrat haiduceste, domnule Liviu Dragnea. Promisiunile dumneavoastra populiste vor fi aplicate pe spatele celor care muncesc cinstit si platesc taxe, ne veti indatora tara si viitorul. Chiar asa, de ce nu ati spus in campanie ca veti creste taxele pentru o parte dintre angajati si ati facut acest lucru in a doua sedinta de Guvern?".

"Dragi romani, confruntat probabil cu cateva cifre si realitati ale economiei romanesti pe care eu le tot spun de cateva luni, constient ca nu stie pe unde sa scoata camasa ca sa acopere financiar promisiunile facute in campania electorala, domnul Liviu Dragnea face o scamatorie si anunta ca ar fi gasit, citez, 'o gaura de zece miliarde in buget'",... citeste mai departe despre "Ciolos ii da replica lui Dragnea: "Gaura" in buget nu exista. PSD isi acopera promisiunile mincinoase cu diversiuni" pe Ziare.com

#Dacian Ciolos Liviu Dragnea, #Liviu Dragnea gaura buget , #Stiri Guvern