Ciolos: Biris a pus in dezbatere Codul Fiscal, in ciuda opozitiei mele. I-am cerut sa plece

Luni, 19 Septembrie 2016, ora 18:21
1072 citiri
Ciolos: Biris a pus in dezbatere Codul Fiscal, in ciuda opozitiei mele. I-am cerut sa plece
Foto: Facebook/Dacian Ciolos

Premierul Dacian Ciolos a declarat, luni, in Parlament, ca fostul secretar de stat din Ministerul de Finante Gabriel Biris nu a tinut cont de faptul ca i-a spus ca nu sustine modificarea Codului Fiscal, motiv pentru care i-a cerut sa demisioneze.

"Am cerut Ministerului Finantelor, dupa discutii cu operatori economici, cu agenti economici, cu cei care lucreaza in mediul privat, sa vina cu propuneri de modificare care merg in acest sens, al simplificarii. Au fost mai multe propuneri la MF, dintre care unele dintre ele au vizat si anumite modificari care ar fi putut avea un impact asupra taxelor si impozitelor.

Am stiut de ele si am spus foarte clar Ministerului Finantelor ca nu sustin astfel de modificari si ca nici macar nu vreau ca ele sa fie puse in dezbatere publica. Acolo a fost un secretar de stat care, in ciuda semnalului pe care eu l-am dat, a pus in dezbatere ...citeste mai departe despre "Ciolos: Biris a pus in dezbatere Codul Fiscal, in ciuda opozitiei mele. I-am cerut sa plece" pe Ziare.com

#Ciolos Biris demisie Guvern, #Ciolos situatie economica Parlament , #Stiri Guvern