Ciolos are raspunsuri pentru Comisia despre nimic: Nu exista nicio gaura. Iata de unde vine supararea PSD

Luni, 16 Ianuarie 2017, ora 14:40
1339 citiri
Ciolos are raspunsuri pentru Comisia despre nimic: Nu exista nicio gaura. Iata de unde vine supararea PSD
Foto: Ziare.com

Prim-ministrul Dacian Ciolos a reactionat in ce priveste anuntata comisie parlamentara de ancheta privind veniturile pe anul 2016.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a acuzat o asa-zisa "gaura" la buget, de 10 miliarde de euro, dupa plecarea Guvernului Ciolos.

"Nu exista nicio 'gaura' in bugetul anului 2016. Daca o astfel de 'gaura' ar fi existat, aceasta ar fi trebuit sa aiba un impact asupra deficitului.

Am incheiat insa anul cu un deficit de 2,6%, mai mic decat cel estimat initial (de 2,8%), ceea ce demonstreaza ca am guvernat cu responsabilitate si prudenta, intr-un an cu numeroase presiuni electorale.

Mai degraba, aceasta idee poate fi considerata o 'fumigena' a celor care cauta scuze pentru a explica de ce nu pot realiza promisiunile facute in campanie de PSD si ALDE.

(...) In 2015, Guvernul Ponta a estimat ca in 2016 ar putea fi incasate 12,3 miliarde de lei din fonduri europene. Estimarea s-a dovedit a fi total nerealista in conditiile in care programele europene ...citeste mai departe despre "Ciolos are raspunsuri pentru Comisia despre nimic: Nu exista nicio gaura. Iata de unde vine supararea PSD" pe Ziare.com

#Dacian Ciolos gaura 2016, #Dragnea comisie ancheta gaura buget , #Stiri Guvern