Ciolos anunta ca medicii de la Colectiv vor fi platiti pentru orele suplimentare: Sponsorizarile de la ISU, derapaje

Sambata, 21 Noiembrie 2015, ora 14:48
1094 citiri
Ciolos anunta ca medicii de la Colectiv vor fi platiti pentru orele suplimentare: Sponsorizarile de la ISU, derapaje
Foto: Captura Digi24

Premierul Dacian Ciolos a declarat sambata, dupa sedinta informala de Guvern, ca i-a cerut ministrului Sanatatii o informare permanenta despre evolutia starii de sanatate a pacientilor raniti in Colectiv.

Totodata, prim-ministrul a precizat ca medicii care au ingrijit pacientii din Colectiv vor fi platiti pentru orele suplimentare, iar costurile deplasarii din strainatate a pacientilor vor fi suportate de Guvern.

Cine va fi purtatorul de cuvant al Guvernului Ciolos

"Am discutat cu ministrul Sanatatii, Andrei Achimas-Cadariu, caruia i-am cerut sa continue sa urmareasca foarte atent starea persoanelor ranite la Colectiv si sa am informare atat in privinta celor din tara, cat si strainatate. Sa-mi faca o informare periodica. Sa am vesti de la cei internati in tara, dar si in strainatate. Medicii sa fie platiti pentru orele suplimentare. Sa-i recompensam cum se cuvine. Sa acoperim costurile deplasarii din strainatate a pacientilor", a punctat Ciolos.

Intrebat de jurnalistul ...citeste mai departe despre "Ciolos anunta ca medicii de la Colectiv vor fi platiti pentru orele suplimentare: Sponsorizarile de la ISU, derapaje" pe Ziare.com

#Dacian Ciolos raniti Colectiv, #Ciolos medici ore suplimentare, #Ciolos sponsorizari ISU derapaje , #Stiri Guvern