Ciolos a primit-o pe Corina Cretu la Guvern: Ce au discutat premierul si comisarul european

Vineri, 20 Noiembrie 2015, ora 13:05
1212 citiri
Ciolos a primit-o pe Corina Cretu la Guvern: Ce au discutat premierul si comisarul european
Foto: Digi 24 TV

Premierul Dacian Ciolos a discutat, vineri, la Palatul Victoria, cu comisarul european pentru Politica Regionala, Corina Cretu, subiectele abordate fiind legate de cresterea absorbtiei fondurilor europene, profesionalizarea administratiei si dezvoltarea infrastructurii.

In cadrul declaratiilor comune tinute la finalul intalnirii, premierul Ciolos a subliniat faptul ca absorbtia fondurilor europene se afla pe lista privind urgentele noului Executiv.

El a precizat ca intentioneaza sa aiba o discutie pe aceasta tema cu toate ministerele implicate, iar intalnirea de astazi cu Corina Cretu a avut scopul de a-si face o idee mai exacta cu privire la stadiul programului 2007-2013.

Fonduri de 400 de milioane de euro vor putea fi rambursate Romaniei prin POSCCE

"Programul operational regional a fost blocat in urma unui audit al CE, dar am inteles ca lucrurile se pot debloca rapid. Mai avem cateva saptamani in care putem face plati sa reducem din pierderi, sa crestem gradul de ...citeste mai departe despre "Ciolos a primit-o pe Corina Cretu la Guvern: Ce au discutat premierul si comisarul european" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Ciolos Corina Cretu discutii fonduri, #Ciolos fonduri europene, #Ciolos administratie , #Stiri Guvern