Ciocnirea anului 2017

Duminica, 08 Ianuarie 2017, ora 20:07
763 citiri
Ciocnirea anului 2017

Noul premier al Guvernului Romaniei, Sorin Grindeanu, a vrut sa-si puna mandatul pe care si l-a asumat in fata votului parlamentarilor sub semnul "normalizarii" tarii. Nimic mai lipsit de originalitate, desi Romania a fost si este orice numai o tara normala nu, daca e sa o comparam cu vecinii spre care tindem sa-i luam ca model de evolutie.

Unul din primii pasi luati in sensul normalizarii Romaniei este probabil si demersul Avocatului Poporului, Victor Ciorbea, prin care autorii declaratiei de intoarcere la normal a tarii spera ca legea care le interzice condamnatilor penali sa fie membri ai Guvernului sa fie declarata neconstitutionala.

Las argumentele juridice in seama celor in masura sa le judece profesionist, dar a gandi ca anularea unei legi care interzice condamnatilor penali sa faca parte din Guvern e un semn de normalizare a oricarei tari din lume, de ca si cum obisnuitul si situatia comuna este ca penalii sa fie mai degraba membri ai guvernelor, inseamna ca ne-am pierdut ...citeste mai departe despre "Ciocnirea anului 2017" pe Ziare.com

#Sorin Grindeanu premier, #lege premier Dragnea , #Stiri Guvern