Cine va conduce PNL, alaturi de Ludovic Orban

Duminica, 18 Iunie 2017, ora 18:04
861 citiri
Cine va conduce PNL, alaturi de Ludovic Orban
Foto: Facebook/Ludovic Orban

Liberalii i-au ales, duminica, pe cei care vor ocupa functiile de secretari generali si prim-vicepresedinte.

Astfel, deputatul de Bistrita Robert Sighiartau - propus de presedintele PNL, Ludovic Orban - a fost ales secretar general al Partidului National Liberal, cu 1.615 voturi.

"Impreuna putem incepe o reconstructie a PNL, bazata pe promovarea valorilor noastre si asumarea de responsabilitati. Suntem convinsi ca de asumarea acestora de fiecare dintre noi vom avea rezultate, iar peste trei ani programul PNL sa devina programul de dezvoltare al Romaniei. Sunt constinet de dificultatea misiunii mele.

Azi nu castigam fiecare cate o functie, azi fiecare ne asumam o responabilitate pentru PNL si Romania. Azi, mai mult decat oricand, succesul PNL depinde in foarte mare de credibilitate. Daca mesajele noastre vor aveea credibilitate, vom castiga. Trebuie sa fim membri activi, dar mai ales profesionisti", a spus Sighiartau.

De asemenea, liberalii au ales si alti oameni la conducerea partidului.

Ilie Bolojan (Bihor) a fost votat ca prim-vicepresedinte pe strategii politice, cu 1.292 de voturi, iar Raluca Turcan (Sibiu) cu 1.161 de voturi a fost aleasa prim-vicepresedinte pentru comunicare.

La randul sau, Iulian Dumitrescu (Prahova) a fost ales prim vicepresedinte pentru mediul de afaceri si societate civila - cu 1.264 de voturi, iar Mircea Hava (Alba) prim-vicepresedinte pe relatii internationale - cu 1.329 de voturi.

Reamintim ca sambata Ludovic Orban a castigat detasat sefia partidului in fata contracandidatului sau, Cristian Busoi. ...citeste mai departe despre "Cine va conduce PNL, alaturi de Ludovic Orban" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#alegeri PNL, #alegeri conducere PNL , #Stiri Guvern