Cine sunt candidatii lui Ponta si Tariceanu la alegerile parlamentare: Politicieni cu probleme penale, traseisti de marca si un fost sef al SIE

Marti, 27 Octombrie 2020, ora 16:00
630 citiri
Cine sunt candidatii lui Ponta si Tariceanu la alegerile parlamentare: Politicieni cu probleme penale, traseisti de marca si un fost sef al SIE
Foto: Facebook/ Pro Romania

Fostul premier Victor Ponta si fostul sef al Sebatului, Calin Popescu Tariceanu, deschid listele Pro Romania pentru Camera Deputatilor si Senat de la Capitala. Mai multi fosti membri PSD sau ALDE candideaza in tara pe listele acestui partid, dar si persoane controversate sau care au probleme cu legea.

Astfel, primii zece candidati ai Pro Romania pentru Camera Deputatilor sunt: Victor Viorel Ponta, Gabriela Maria Podasca, Silviu Predoiu, Tudor-Tim Ionescu, Ion-Valentin Voicu, Anca Elena Balasoiu, Ciprian-Nicolae Vacaru, Ioana-Alexandra Sirbescu, Marius-Ionel Ivan, Mircea Adrian Maiorescu.

La Senat, primii zece candidati ai Pro Romania sunt: Calin Constantin Anton Popescu-Tariceanu, Mihai-Calin Precup, Otilia Sava, Andrei-George Metehau, Dragos Cazacu, Carmen-Marilena Horghidan, Dumitru Tudose, Mihai-Daniel Lazar, Victor-Stefan Patrichi, Cristian Maracine.

Intre anii 2000-2004, Silviu Predoiu a avut functia de sef de directie in cadrul SIE, conducand pe rand urmatoarele departamente: combaterea crimei organizate (2000-2004), antiterorism (2002-2003) si protectie interna (2003-2004).

Cei mai cunoscuti candidati

Viorel Catarama, fost candidat la alegerile prezidentiale si fost senator PNL, deschide lista Pro Romania Bihor pentru Senat.

Foto: Viorel Catarama

Cosmin Necula, fost deputat PSD si fost primar PSD al orasului Bacau, candideaza pentru un post de senator Pro Romania de Bacau. In iulie 2020, Necula a fost trimis in judecata de DNA pentru abuz in serviciu si prejudicii de peste jumatate de milion de lei.

Fostul deputat Dorin Silviu Petrea (ex- UNPR, PSD si PRU) este primul pe lista Pro Romania Braila pentru Senat.

Fostul ministru pentru Mediul de Afaceri in Cabinetul Tudose, Ilan Laufer, care a strans putin peste 1.000 de voturi la alegerile pentru primaria Capitalei, este primul pe lista Pro Romania Braila pentru Camera Deputatilor.

Fostul deputat PNL, Roxana Turcanu, fost membru ALDE, deschide lista Pro Romania Botosani pentru Camera Deputatilor.

Deputatul Mihai Popa (ex-PSD), deschide lista Pro Romania Brasov pentru Senat. El a fost trimis in judecata de DNA pentru acuzati de santaj, dar a fost achitat in prima instanta. Cazul este pe rolul Completului de 5 judecatori de la Inalta Curte.

Foto: Mihai Popa

Felix Rache, fost consilier pe partea de comunicare a fostului premier Mihai Tudose, candideaza pe listele Pro Romania Buzau pentru Camera Deputatilor.

Deputatul Gabriel Petre (ex-PSD) deschide lista Pro Roman ...citeste mai departe despre "Cine sunt candidatii lui Ponta si Tariceanu la alegerile parlamentare: Politicieni cu probleme penale, traseisti de marca si un fost sef al SIE" pe Ziare.com

#pro romania candidati, #candidati ponta, #candidati tariceanu , #Stiri Guvern