Cine recupereaza prejudiciile din marile dosare de coruptie? Propunerea lui Tariceanu

Sambata, 26 Septembrie 2015, ora 17:40
1079 citiri
Cine recupereaza prejudiciile din marile dosare de coruptie? Propunerea lui Tariceanu
Foto: Arhiva Ziare.com

Copresedintele ALDE Calin Popescu-Tariceanu a declarat sambata, la Brasov, ca va propune, in sedinta coalitiei de luni, adoptarea prin ordonanta de urgenta a unei agentii pentru recuperarea prejudiciilor din marile dosare de coruptie.

"Luni, vom propune in cadrul coalitiei, adoptarea prin ordonanta de urgenta a unei agentii pentru recuperarea prejudiciilor din marile dosare de coruptie, dar nu numai, evident peste tot acolo unde s-au inregistrat fie fraude fiscale, fie alte ilegalitati", a sustinut Tariceanu, intr-o conferinta de presa, la finalul intalnirii Biroului Politic Central al ALDE, care a avut loc sambata la Tohanul Nou, in judetul Brasov.

Presedintele Senatului a adaugat ca masura propusa este una "necesara pentru a duce pana la capat infaptuirea actului de justitie".

"Si nu in ultimul rand doresc sa subliniez si asteptarile cetatenilor in acest sens, care sunt foarte mari, si-si doresc sa vada acesti bani, care sunt practic bani furati din bugetul statului, deci ...citeste mai departe despre "Cine recupereaza prejudiciile din marile dosare de coruptie? Propunerea lui Tariceanu" pe Ziare.com

#Tariceanu ANAF DNA prejudicii, #Tariceanu ordonanta recuperare prejudicii coruptie , #Stiri Guvern