Cine este urmasa Monicai Macovei? "Nu e sanatos sa asteptam sa schimbe DNA tot. Tara asta trebuie ridicata" Interviu

Marti, 05 Iulie 2016, ora 06:40
709 citiri
Cine este urmasa Monicai Macovei? "Nu e sanatos sa asteptam sa schimbe DNA tot. Tara asta trebuie ridicata" Interviu
Foto: Arhiva personala Ioana Constantin

Daca DNA face totul, s-ar putea ca peste cativa ani sa nu mai avem politicieni. Din pacate, tinerii politicieni din partidele vechi sunt crescuti dupa chipul si asemanarea liderilor lor, afirma Ioana Constantin, noul presedinte al M10, partidul creat de Monica Macovei.

Intr-un interviu acordat Ziare.com, Ioana Constantin, in varsta de 25 de ani, a explicat care este proiectul ei politic si ce planuri are pentru partid.

Ioana Constantin l-a acuzat pe Nicusor Dan ca a refuzat o alianta inainte de alegerile locale din egoism, iar acum intentioneaza sa preia om cu om sau filiale intregi din M10: "Un partid nou, care pretinde ca nu are metehnele celor vechi, nu poate fi construit astfel. Nu ne putem aseza la masa stiind ca tu vrei sa imi preiei filialele".

Sunteti, la 25 de ani, cel mai tanar presedinte de partid din Romania. Ce cautati in politica, locul atat de dispretuit si detestat mai ales de catre tineri?

Sunt absolventa de management si comunicare, am doua masterate in ...citeste mai departe despre "Cine este urmasa Monicai Macovei? "Nu e sanatos sa asteptam sa schimbe DNA tot. Tara asta trebuie ridicata" Interviu" pe Ziare.com

#Ioana Constantin presedinte M10 , #Stiri Guvern