Cine este Sorin Cimpeanu, desemnat de Iohannis premier interimar

Joi, 05 Noiembrie 2015, ora 15:59
870 citiri
Cine este Sorin Cimpeanu, desemnat de Iohannis premier interimar
Foto: B1TV

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, desemnat premier interimar de catre presedintele Klaus Iohannis, este din 2012 rector al Universitatii de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti si presedinte al Consiliului National al Rectorilor, condus anterior de Ecaterina Andronescu.

Sorin Cimpeanu, in varsta de 47 de ani, ministru al Educatiei si Cercetarii Stiintifice din decembrie 2014, a absolvit Facultatea de Imbunatatiri Funciare si Ingineria Mediului de la Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti (USAMV), in anul 1991. In anul 2000, el a obtinut diploma de doctor la aceeasi institutie de invatamant superior.

De asemenea, el are mai multe calificari profesionale, intre care un certificat de absolvire a unui curs de comunicare manageriala in structurile publice si private, acordat, in 2011, de Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative - Facultatea de Comunicare si Relatii Publice "David Ogilvy", un certificat pregatire in ...citeste mai departe despre "Cine este Sorin Cimpeanu, desemnat de Iohannis premier interimar" pe Ziare.com

#Sorin Cimpeanu premier interimar , #Stiri Guvern