Cine este Eugen Orlando Teodorovici, propunerea pentru Ministerul de Finante

Vineri, 27 Martie 2015, ora 19:58
1496 citiri
Cine este Eugen Orlando Teodorovici, propunerea pentru Ministerul de Finante
Foto: Facebook/ Eugen Teodorovici

Eugen Orlando Teodorovici, ministru al Fondurilor Europene, a fost propus de prim-ministrul Victor Ponta sa preia mandatul de ministru al Finantelor Publice. Propunerea a fost acceptata de presedintele Romaniei, Klaus Iohannis.

Eugen Orlando Teodorovici s-a nascut la 12 august 1971. In 1997, a absolvit Facultatea de Comert in cadrul Academiei de Studii Economice, iar in 2006 a absolvit un master in Relatii Internationale si Integrare Europeana la Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative. Este doctorand al Facultatii de Relatii Internationale din cadrul ASE Bucuresti.

Eugen Teodorovici, propus la Ministerul de Finante

Si-a inceput activitatea profesionala ca referent in cadrul Directiei Generale de Management, Marketing, Prognoza si Resurse Umane a Ministerului Transporturilor (1991-1997) si a continuat ca expert la Directia Generala de Integrare Europeana din cadrul aceluiasi minister (1997-1999).

A fost expert (februarie-iunie 1999) si director ...citeste mai departe despre "Cine este Eugen Orlando Teodorovici, propunerea pentru Ministerul de Finante" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Eugen Teodorovici propunere Ministerul Finantelor, #Teodorovici propunere Ponta Finante, #biografie Eugen Teodorovici , #Stiri Guvern