Cine e Florin Jianu, propus la noul Minister al Mediului de Afaceri

Marti, 03 Ianuarie 2017, ora 19:11
1367 citiri
Cine e Florin Jianu, propus la noul Minister al Mediului de Afaceri
Foto: Arhiva site/CNIPMMR

Florin Jianu, propus din partea PSD la conducerea Ministerului IMM-urilor si antreprenorilor, portofoliu nou creat, a facut parte din Guvernul Ponta, ocupand pozitia de ministru delegat pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii, Mediu de Afaceri si Turism in perioada martie-decembrie 2014.

Din aprilie anul trecut este presedintele Consiliului National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania (CNIPMMR).

Florin Nicolae Jianu, in varsta de 40 de ani, a fost ministru delegat pentru IMM-uri, Mediul de Afaceri si Turism in Guvernul Ponta III, preluand functia in martie 2014 de la Maria Grapini.

In luna decembrie a aceluiasi an, portofoliul sau a fost preluat de Andrei Gerea, care a devenit ministru al Energiei, Intreprinderilor Mici si Mijlocii si Mediului de Afaceri, in timp ce turismul a fost inglobat in Ministerul Economiei, condus de Mihai Tudose, care a fost nominalizat pentru aceeasi functie in Cabinetul Grindeanu.

Nascut la 30 decembrie 1976 in Slatina (judetul ...citeste mai departe despre "Cine e Florin Jianu, propus la noul Minister al Mediului de Afaceri" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Florin Jianu ministru IMM guvern Grindeanu , #Stiri Guvern