Cine e Cristina Guseth, ONG-ista propusa pentru Ministerul Justitiei

Duminica, 15 Noiembrie 2015, ora 18:28
675 citiri
Cine e Cristina Guseth, ONG-ista propusa pentru Ministerul Justitiei
Foto: Facebook/Cristina Guseth

Cristina Guseth a fost propusa de Dacian Ciolos pentru portofoliul de la Justitie.

Guseth a absolvit Facultatea de Electronica si Telecomunicatii din cadrul Institutului Politehnic din Bucuresti, in 1983.

A urmat apoi mai multe cursuri de specializare: un curs referitor la managementul de proiect si la managementul timpului (Project Management and Time Management), sustinut, la Bucuresti, de catre o echipa de consultanti British Council (1993) ; un curs de "Engleza pentru straini", nivel avansat, la International House din Londra (1994) si un curs in domeniul comunicatiilor, de pregatire atat in tehnicile interviului si ale talkshow-ului, cat si in tehnicile multimedia, sustinut de Colegiul Emerson din Boston, la Atena, in Grecia (1995).

In perioada decembrie 1991 - noiembrie 1997, a fost director de programe la Fundatia Soros pentru o Societate Deschisa. Aici a detinut mai multe functii, de la coordonator de programe la director de programe si membru al Consiliului Executiv ...citeste mai departe despre "Cine e Cristina Guseth, ONG-ista propusa pentru Ministerul Justitiei" pe Ziare.com

#Cristina Guseth ministru Justitie, #Cristina Guseth ministru Guvern Ciolos , #Stiri Guvern