Cine castiga razboiul Iohannis - Dragnea

Marti, 13 Decembrie 2016, ora 17:23
969 citiri
Cine castiga razboiul Iohannis - Dragnea

In ciuda infrangerii indirecte de duminica, Klaus Iohannis ignora semnalul transmis de votul coplesitor acordat PSD si refuza sa ia in calcul varianta desemnarii lui Liviu Dragnea pentru functia de prim-ministru, asa cum s-ar fi asteptat unii.

Lucrurile au devenit clare inainte de consultari, cand Iohannis si-a reafirmat criteriile de integritate care "raman in picioare".

Si ca totul sa fie cristal, a subliniat ca nu a "conditionat criteriile de integritate de nicio lege". De unde ar trebui sa se inteleaga ca, indiferent de demersurile pesedistilor de abrogare sau anulare a legii din 2001, presedintele isi va tine cuvantul si nu-l va numi pe Dragnea premier.

In conditiile date, dupa ce PSD e sigur ca va avea o majoritate simpla de unul singur in Parlament, iar majoritatea pesedistilor viseaza la un Guvern condus de Dragnea, afirmatiile presedintelui sunt o declaratie de razboi fara echivoc.

E un inceput de negociere care vrea sa-i coboare pe pesedisti de pe culmile ...citeste mai departe despre "Cine castiga razboiul Iohannis - Dragnea" pe Ziare.com

#Iohannis premier Dragnea , #Stiri Guvern