Cel mai tanar deputat roman: Lucrurile nu stau asa cum mi-am imaginat in Parlament

Joi, 12 Ianuarie 2017, ora 20:01
1040 citiri
Cel mai tanar deputat roman: Lucrurile nu stau asa cum mi-am imaginat in Parlament
Foto: Facebook/ Mara Mares

Deputatul PNL Mara Mares, cel mai tanar parlamentar din actuala legislatura, in varsta de numai 24 de ani, a declarat joi ca lucrurile nu stau asa cum si-a imaginat in Parlament si ca avea "iluzii mult mai mari".

"A trecut putin timp de cand s-a instalat noul Parlament, dar lucrurile nu stau asa cum mi-am imaginat eu. Am avut iluzii mult mai mari. Am crezut ca Parlamentul va functiona macar la standarde minime europene, insa nu este asa.

Am intalnit deja multe abuzuri si incalcari ale Regulamentului, atat in comisii, cat si in plen. Am vazut din partea Guvernului Grindeanu, din partea presedintelui Camerei Deputatilor si presedinte al PSD, Liviu Dragnea, o serie de abuzuri.

Vorbim despre audierile ministrilor pe repede-nainte, in care nu am avut timp sa intrebam ceea ce ne interesa, nu am primit raspunsuri. De asemenea, am fost convocati la comisie cu foarte putin timp inainte, ceea ce este impotriva Regulamentului", a afirmat deputatul PNL.

Citeste un interviu acordat ...citeste mai departe despre "Cel mai tanar deputat roman: Lucrurile nu stau asa cum mi-am imaginat in Parlament" pe Ziare.com

#Mara Mares iluzii Parlament, #Mara Mares cel mai tanar parlamentar, #cei mai tineri parlamentari , #Stiri Guvern