Ceausescu ar fi mandru de PSD: Opozitiei i s-a pus pumnul in gura in Comisia de Transporturi. Unde sunt autostrazile despre care vorbim?

Marti, 12 Decembrie 2017, ora 20:25
749 citiri

Majoritatea PSD-ALDE, secondata de UDMR, s-a impus, marti, intr-un mod scandalos in comisiile parlamentare de Transport, unde trebuia discutat proiectul de buget. Opozitiei i s-a pus pumnul in gura in mod dictatorial, iar ministrul Felix Stroe (foto) a sfidat Parlamentul refuzand sa vina la dezbatere, sustine Opozitia.

"Discutand cu alti colegi si cu staff-ul tehnic, pentru ca sunt persoane care lucreaza in comisia de specialitate de peste 20 de ani, pot spune ca asa ceva nu s-a mai intamplat niciodata", a declarat indignat pentru Ziare.com deputatul PNL Lucian Bode, fost ministru al Economiei si presedinte al comisiei pentru Transporturi, aflat la al treilea mandat in Parlamentul Romaniei.

Acesta a fost scandalizat de cele intamplate astazi la sedinta comisiilor reunite la care trebuia sa se dezbata bugetul Ministerului Transporturilor pentru anul viitor.

"Bine, majoritatea decide. Nu e de acord cu un amendament, atunci il respinge. Dar ii dai posibilitatea acelui parlamentar sa isi sustina amendamentul, pentru ca vine de la el de acasa, din judet, de la primarii lui, de la cetatenii care l-au trimis acolo!

Asemenea dictatura si 'pumni in gura' eu n-am mai intalnit si nici n-am auzit ca in Parlamentul Romaniei sa se mai fi intamplat asa ceva!", a sustinut deputatul liberal.

Maniera dictatoriala in care conducerile celor doua camere parlamentare, asigurate de Calin Popescu Tariceanu si Liviu Dragnea, actioneaza zilele acestea s-a vazut foarte bine si la dezbaterile din comisia speciala care modifica Legile Justitiei, dar si la voturile in plenul Camerei Deputatilor, unde Opozitia nu a fost lasata sa se exprime.

Deputatii au votat pe furis si in viteza Statutul magistratilor si amputarea Legii ANI. Opozitia acuza un grup infractional care saboteaza cu nemernicie JustitiaGraba lui Iordache a scos din minti si ALDE: Aproape ca au acordat din greseala super-imunitate magistratilorJudecatorul Cristi Danilet: Este halucinant cum se desfasoara modificarea Legilor Justitiei

Ministrul Stroe a dat bir cu fugitii

Rugat sa relateze cum a decurs sedinta de astazi, Lucian Bode s-a aratat uimit in primul rand de faptul ca ministrul Felix Stroe a refuzat sa vina sa sustina bugetul ministerului pe care il conduce.

"Este inadmisibil! Niciodata nu s-a mai intamplat asa ceva. Poate in situatii de forta majora, sa fie ministrul plecat din tara, dar sa nu vina ministrul la dezbateri ca sa isi sustina proiectul de buget nu s-a mai intamplat.

Noi voiam ...citeste mai departe despre "Ceausescu ar fi mandru de PSD: Opozitiei i s-a pus pumnul in gura in Comisia de Transporturi. Unde sunt autostrazile despre care vorbim?" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#buget comisii Parlament Ministerul Transporturilor , #Stiri Guvern